marți, 10 noiembrie 2009

VACCINUL CONTRA GRIPEI PORCINE

Autor: Patricia Doyle, PhD | Articolul original

Nu faceti nici un vaccin impotriva gripei porcine!

Fac aceasta pledoarie catre toti cei care citesc asta: va rog, va rog sa NU FACETI NICI UN VACCIN CARE PRETINDE SA “PREVINA” ACEASTA GRIPA.

Va amintiti anul 1976 si asa numita eruptie de gripa porcina care avea pretentia sa devina a pandemie? A infectat doar cativa recruti de la Fort Dix. De ce? Pentru ca eu cred ca asa numita gripa porcina a infectat recrutii din cauza vaccinurilor administrate. Fie ca governul a creat virusul gripei porcine din 1976 si a infectat recrutii pentru a testa publicul, pentru a vedea daca oamenii vor urma un apel la vaccinare impotriva Gripei Porcine, fie recrutii au fost infectati printr-un vaccin contaminat care le-a fost administrat ca parte a regimului de recrutare, acea eruptie a fost cat se poate de falsa. Am fost unul din oamenii pacaliti sa faca un vaccin impotriva gripei porcine si asta m-a imbolnavit. Am stat in pat timp de trei luni dupa ce am primit acel vaccin.

Nu faceti vaccinuri de gripa sezoniera daca vi se spune ca poate fi util in prevenirea aceastei noi variante a gripei porcine. Nu va face nimic pentru a preveni aceasta gripa. Ce va face e sa serveasca material genetic nou virusului gripei porcine, pe care l-am poreclit “Gripa Spaniola 2, Sequelul”. Varianta gripei spaniole va folosi secvente de gene in vaccin, in cazul oamenilor, pentru a dezvolta multe dintre schimbarile care fac virusul sa infecteze oamenii cu mai multa usurinta. Nu vrem sa dam acestui virus mai mult material genetic uman pentru ca el sa poata infecta oamenii mai usor, trecand de la persoana la persoana. Asta fac oamenii vaccinati pentru izbucnirile pandemice.

Exista de asemenea o problema de siguranta in cazul oricarui vaccin experimental, foarte asemanatoare celui din 1976. Unii oameni simt chiar ca un asemenea vaccin pentru o criza pandemica ar cere mai mult decat o singura vaccinare, care ar putea fi de fapt un setup binar. Prima injectie ar putea adauga doar ceva cod genetic care sta in stare latenta in corp, pana cand persoana primeste cel de-al doilea vaccin, care serveste doar la provocarea infectiei. Ar putea declansa sindromul Guillain-barre, febra tifoida sau alte boli.

Un vaccin anti-gripal nu protejeaza sau previne contactarea gripei. Pretinde, probabil, sa previna unele complicatii ale gripei si poate sa-i scurteze durata. Nu sunt sigura nici macar daca face asta. Personal, simt ca vaccinul slabeste sistemul nostru imunitar si ne imbolnaveste, din cauza contaminantilor din vaccin. Simt ca oamenii se pot proteja mai bine spalandu-se pe maini des si complet. Oamenii ar trebui sa foloseasca si manusi protectoare atunci cand ies afara si prin oras in timpul epidemiilor. Nu va fie teama ca aratati “ciudat.” Nu mi-ar fi rusine sa folosesc o masca si manusi. Vad ca mexicanii le folosesc.

O mare problema in timpul unei pandemii e aceea ca aceste simple provizii vor deveni extrem de greu de gasit, ingrozitor de repede. Faceti-va provizii acum. Proviziile medicale. de igiena persoanala si nu-l uitati pe Fido sau orice alt animal. Odata ce o pandemie loveste, va fi prea tarziu sa va faceti provizii. Apa, de asemenea. Am putea pierde apa curata si curentul electric, asa ca fiti pregatiti.

Asa ca, va rog, oameni buni, NU FACETI NICI UN VACCIN CARE VI SE OFERA. AR PUTEA SA VA UCIDA INAINTE SA O FACA ORICE VIRUS.

Pat Doyle

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails