joi, 27 octombrie 2011

Cum scapam de paduchi?

Am ajuns la etapa paduchi...
Aceste "animalute" care ne dau multa bataie de cap ,foarte greu de scapat de ele, le putem neutraliza de cand a aparut noua solutie PARANIX.
Se gaseste in farmacii.
Sa ma credeti pe cuvant ca se poate scapa de ei,chiar si persoanele(mamele)care cauta pe toata lumea in par numai pe ele nu are cine.
Este sub forma de solutie si sampon.Amandoua super bune.Pretul este de la 40 lei -50 lei /sticluta.Dar merita,credeti-ma.
Puteti cumpara si solutie si sampon si sa le pastrati daca va ramane pentru ca se spune ca paduchii reapar.
Se spala toate lenjeriile la 60 grade si se scutura sacul aspiratorului dupa fiecare curatenie.Hainele sunt si ele spalate.Paduchii nu rezista mai mult de 2 zile fara gazda si mor.Cautati-va copii in par macar o data la luna(aviz celor care au copii la gradinita sau scoala),dar cu atentie ca te poti insela.
Solutia este foarte unsuroasa,se aplica pe tot parul si se piaptana cu acel pieptene special pentru paduchi(unul des),pe care il puteti cumpara din piata la maxim 10 lei.
Trebuie sa speli parul dupa aceasta solutie ....de cca 10 ori sa isi revina de la acea "unsoare".Faptul ca adultii fac matreata si copii coji ,e nimic pe langa ce au avut inainte de asta(paduchi).
La limpezire puteti folosi putin otet diluat in apa.
Si samponul Paranix este foarte bun.Se aplica pe parul uscat,se lasa 10 minute, chiar si mai mult, si se face spuma dupa ce incepem sa punem apa(sa ne spalam).
Bineinteles ca procesul se repeta la 7 zile.
Dar trebuie curatat si parul de lindini.Pentru cine nu are sa ii curete parul,repeta procesul dupa 3 zile si iarasi dupa alte 3 zile, si se piaptana.
Instructiunile se gasesc pe fiecare sticluta in parte.
Bafta tuturor.

1 comentarii:

bilabila1 spunea...

Copilul meu a luat de la gradinita paduchi si nu stiam cum sa scap mai repede de ei si imi era si rusine.
Am zis sa caut ceva natural impotriva paduchilor si ouale lor care sa nu ii afecteze scalpul sensibil copilului sau sa ii faca vreun rau parului.

Dupa cateva cautari pe internet am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.

Produsul e foarte eficient, mi-a eliminat complet paduchii si ouale lor din parul copilul. Pe langa ca am scapat de paduchii complet, cel mai mult mi-a placut la gel ca a venit deja cu un pieptan special de paduchii si nu am mers la farmacie sa caut pieptan.
Il recomand mai departe, foarte puternic si eficient impotriva paduchilor. Pup

Related Posts with Thumbnails